Wat draagt een Brilnerd? [Geekshirts]

Als ik werk draag ik altijd overhemden op een pantalon of een chino, met leren schoenen. Maar dat draag ik in het weekend niet (altijd). In de eerste plaats om te zorgen dat er niet altijd honderd overhemden gestreken moeten worden, maar vooral omdat ik af en toe gewoon iets wil dragen dat meer relaxed zit. Wat draag je dan? Een geekshirt!

Ik weet niet of het een woord is, geekshirt, maar ik vind het wel tof klinken. Je wordt allang niet meer raar aangekeken als je een t-shirt draagt met Captain America’s Shield op de voorkant. Wie in Nederland op zoek is naar een gaaf shirt met een superheld, filmicoon of logo kan soms bedrogen uitkomen. Er zijn niet veel aanbieders die weten wat ze doen en slechts een handjevol mainstream shirts aanbieden.
Toen ik een tijd geleden op zoek was naar een shirt met “Heisenberg” -Breaking Bad- op de voorkant, kon ik behalve een paar duistere aanbieders op Ebay niet slagen. Ebay heb ik al eens geprobeerd, maar je krijgt dan soms een Aziatische L, wat gelijk staat aan een S of een M in Nederland. Ik kan je vertellen; dat pas ik niet. Toen ik na even zoeken op de site van een Nederlandse aanbieder terecht kwam, maakte ik toch een klein sprongetje. Ik vond binnen no-time het shirt en deze was ook net zo snel besteld en geleverd. De site in kwestie, Dirtees.nl, bestond toen nog niet zo lang geloof ik, maar had de zaakjes al goed op orde. Betaling ging vlot en de levering was ook pijlsnel. En voor ik het wist, kon ik met “Heisenberg” op pad.

Het leuke van een bedrijf als Dirtees, is dat de mensen op de achtergrond zelf ook houden van een goede film, serie of game op zijn tijd.

Wat ik ook een hele slimme move vind van Dirtees, is om te zorgen dat ze aanwezig zijn tijdens premiére weken van nieuwe films bij filialen van Pathé. Hiermee is het voor veel mensen net nog iets makkelijker om een tof bijpassend shirt aan te schaffen. Ze hebben hier overigens niet alleen kleding, maar ook andere toffe merchandise.

Ik ben met m’n shirts altijd zo geweest dat ik pas vervang als het kapot is (anders dan met mijn overhemden gek genoegd) maar ik ga binnenkort toch maar weer wat bestellen bij de ladies & gents @ Dirtees.nl. Doe jij dat ook even?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *