Het duurt even, maar dan ben je er ook weer.

Bloggen, vloggen, werken, slapen, een huis en alles eromheen. Het vreet tijd. Dat hoef ik niemand te vertellen. Ik heb even een periode pauze genomen om te kijken op welke manier ik verder ga met Brilnerd.nl. Omdat ik Brilnerd.nl heb gestart naast mijn fulltime baan, was het even zoeken naar een vaste indeling om het blog en de kanalen eromheen vorm te gaan geven. Hier heb ik dan ook even voor moeten zitten en moeten brainstormen. Dus? Boeie? Ik hoor het je denken. Maar hé! Whatever floats my boat, right?

Goed ik ben dus heel fanatiek begonnen met Brilnerd.nl om de liefde voor mijn hobby’s te kunnen delen met meer mensen. Behalve mijn werk als opticien, ben ik zeer gepassioneerd als het om films, series, games en allerhande geeky dingen gaat. Toen ik Brilnerd.nl opzette had ik een globaal idee van wat het moest worden, maar omdat het allemaal niet vaststond en ik ’s avonds na het werken vaak direct begon te gamen (of koken, of opruimen, of andere huishoudelijke taken) was er weinig tijd om te bloggen. Sowieso het plaatsen van nieuwsitems bleek moeilijk omdat ik overdag dus altijd werk. Wat kun je de komende tijd dan verwachten? De bedoeling is dat iedere week minimaal 1 blog verschijnt. Ik leg de lat niet extreem hoog, zodat ik het zelf makkelijk vol weet te houden ;). Bovendien wil ik naast die wekelijkse blog, elke maand minimaal 1 video online zetten. Een vlog, een unboxing, in ieder geval iets met bewegend beeld. Daar tussenin probeer ik zoveel mogelijk nieuwsitems te plaatsen om in ieder geval genoeg te kunnen melden.

Dit bericht telt trouwens niet mee als de wekelijkse blog. Die komt eraan ;-). Voor nu, bedankt en laat gerust weten wat je vindt.

Groeten,

Aron
De Brilnerd

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *